Corona maatregelen -

Corona maatregelen

Corona maatregelen

19-11-2021
  • Alle senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen. Dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.
  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
  • Binnen de hekken van het sportcomplex mogen dus geen toeschouwers/ouders zijn. Dit geldt zowel voor trainingen als wedstrijden. Buiten de hekken kunt u wel de verrichtingen van uw kind volgen. Hou alstublieft hierbij rekening met 1,5 m afstand.
  • In de kantine is een CTB (Corona Toegangs Bewijs) voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht. Als je in de kantine wil blijven dan zijn vaste zitplaatsen verplicht. Helaas is het de komende periode niet toegestaan om gezellig aan een sta-tafel een biertje of wat anders te drinken.
  • Het afhalen van eten/drinken in de kantine mag zonder CTB maar een mondkapje is verplicht. De kantine moet wel gelijk verlaten worden na de aankoop.
  • De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur gesloten zijn.
  • Op de velden hoeven de spelers niet verplicht gecontroleerd te worden. Gaan de spelers naar de kleedkamer, kantine en/of toilet dan is het CTB wel van toepassing conform de leeftijdsgrens.
  • Spelers die klaar zijn met de wedstrijd worden daarna gelijk bezoekers en dan gelden de regels zoals hierboven genoemd.

De hierboven genoemde regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht. Wij willen alle leden en ouders vragen zich aan de afspraken te houden. De kantine valt onder de horeca waardoor boetes hoog zijn.

Het is logisch dat deze nieuwe overheidsmaatregelen veel vragen oproepen dit geldt zowel voor de leden als het bestuur. Er wordt hard gewerkt aan het verduidelijken van alle maatregelen voor het voetbal door de KNVB. 

Voor de actuele maatregelen kijk ook op KNVB.nl of NOCNSF.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!