Nieuws -

Nieuws

Nieuws

Nieuwsbrief 10 juli 2023

10 juli 22:00  Beste lid, Eindelijk is het zover, zoals eerder is vermeld in onze nieuwsbrieven en na vele besprekingen met onze nieuwe kledingleverancier, kunnen wij jullie met trots aankondigen dat de kledingwebsite vanaf heden geopend is. In samenspraak met de fabrikant Joma en kledingleverancier Teamsport Equip zijn we tot overeenstemming gekomen om een aantal spectaculaire kledingpakketten aan te bieden aan onze leden. https://forza-almere.clubwereld.nl/meer »

287x gelezen

Scheidsrechters gezocht!

1 juli 8:00  Forza Almere is met SPOED op zoek naar scheidsrechters tegen een vergoeding voor aankomend seizoen.meer »

277x gelezen

Match Day 28 Mei 2023

22 mei 11:45  Zondag 28 mei organiseert Forza Almere een internationale wedstrijd tussen de nieuwe Jo23 en de Spaanse club Pergrino‚Äôs uit Barcelona. Deze dag willen wij alle Forza leden uitnodigen dit evenement bij te wonen. Elk lid krijgt een gratis hapje en drankje. Ook zal er een penalty shootout zijn voor de jeugd! Zie jullie allen graag de 28e!!!meer »

129x gelezen

Verboden te parkeren

16 december 17:30  Beste Leden, Op deze plek worden regelmatig auto's geparkeerd dit mag NIET!! Afgelopen week is Handhaving bij Forza binnen geweest om te waarschuwen dat op deze plek niet meer geparkeerd mag worden, het is uitsluitend voor laden en lossen. Hopend hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Het bestuurmeer »

395x gelezen

Kantine wordt opgeknapt

28 februari 11:15  De kantine begint langzamerhand een ander aanzicht te krijgen. Afgelopen zaterdag kwamen er al hele positieve reacties binnen over de eerste veranderingen die hebben plaatsgevonden. De TV doet het weer, de kantine is telefonisch weer bereikbaar en de komende periode zullen er nog meer aanpassingen gaan plaatsvinden. Zo zullen de bekers die in het verleden gewonnen zijn weer een plaats in de kantine gaan krijgen. Kijk op de foto voor de eerste veranderingen.

231x gelezen

Erkend leerbedrijf

9 januari 17:30  Erkend leerbedrijf is een titel om trots op te zijn. Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven.meer »

245x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!