Nieuws

Nieuws

Open dag Forza Almere

12 mei 20:00  Zaterdag 28 Mei meer »

20x gelezen

Algemene Ledenvergadering

5 mei 0:45  Vrijdag 3 juni is om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering. De vergadering wordt gehouden in de kantine.

17x gelezen

Kantine wordt opgeknapt

28 februari 11:15  De kantine begint langzamerhand een ander aanzicht te krijgen. Afgelopen zaterdag kwamen er al hele positieve reacties binnen over de eerste veranderingen die hebben plaatsgevonden. De TV doet het weer, de kantine is telefonisch weer bereikbaar en de komende periode zullen er nog meer aanpassingen gaan plaatsvinden. Zo zullen de bekers die in het verleden gewonnen zijn weer een plaats in de kantine gaan krijgen. Kijk op de foto voor de eerste veranderingen.

31x gelezen

Kerstgroet voorzitter

23 december 23:30  Beste Forza Almere leden, Ik wens iedereen die onze club een warm hart toedraagt een gezond en sportief 2021. Het is een heftig jaar geweest i.v.m. de COVID-19 Binnen onze Club is iedereen op een of andere manier geraakt door het coronavirus. Niet alleen de kracht van de vereniging werd getest, maar ook die van jullie als mens, als sporter, als werknemer of ondernemer.meer »

252x gelezen

Nieuwe website

7 oktober 10:30  Forza Almere heeft een nieuwe website! Op de website is automatisch een koppeling met de KNVB, waardoor ook de wedstrijden, programma en uitslagen op de website beschikbaar is. We willen de komende periode de website nog meer gaan uitbreiden.meer »

228x gelezen

O’NielSports en Forza Almere slaan handen in één!

31 januari 20:30  Kom ook mee trainen op de Open Training a.s. zondag 2 februari Na een geslaagde eerste periode van de Forza Voetbalschool, waar voetballertjes o.l.v. Darl Douglas 8 zondagen hebben kunnen werken aan hun balvaardigheden, zijn voorzitter Ernesto Romano en Technisch Manager Darl Douglas een overeenkomst aangegaan met Regillio O’Niel van O’NielSports. meer »

209x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!