Nieuws

Nieuws

Clubkoorts Forza Almere

20 maart 9:30  Vloeken en tieren op het veld? Amateurvoetbalclub Forza Almere tolereert dat niet. Bij de eerste keer krijg je geel. De tweede keer kun je je spullen pakken en is het: ‘arrivederci’.meer »

43x gelezen

JO12 Selectieteams trainen door

7 februari 10:30  De JO12 Selectieteams van Forza Almere trainen de afgelopen periode vollebak door, net als vele andere teams. Wekelijks wordt er hard getraind aan conditie, techniek en het positiespel. Dit zijn twee zeer getalenteerde teams die al volop bezig zijn met de hervatting van de competitie maar ook alvast voor volgend jaar. Er trainen al enkele gastspelers mee voor volgend jaar, dan gaan de teams van 8vs8 naar 11vs11 op heel veld. Beide teams worden door zeer fanatieke trainers getraind die het maximale eruit willen halen, zonder het spelplezier te verliezen. Wilt uw zoon een keer meetrainen en bekijken of hij volgend jaar kan aansluiten in de JO13 selectie? Dat kan natuurlijk altijd, zij trainen op maandag en woensdag. Neem dan contact op met de club via ledenadministratie@forza-almere.nl. meer »

63x gelezen

Update corona maatregelen

14 oktober 13:15  Gisteravond zijn de vernieuwde maatregelen van de Overheid en het RIVM bekendgemaakt, deze worden van kracht vanaf vanavond 22;00 uur. Maar wat betekent dit nu concreet voor onze voetballers van Forza Almere. Huidige maatregelen/ belangrijke informatie: - Alleen de spelers/trainers/staf/personeel en kaderleden hebben toegang tot het sportpark - Clubhuis, kleedkamers en toiletten zijn gesloten - Spelers/trainers/staf blijven niet hangen na afloop training en gaan direct naar huis - Een volwassene houdt altijd 1,5 meter afstand - Alle toeschouwers buiten de hekken, houd je ook 1,5 meter afstandmeer »

63x gelezen

Gezocht!

17 juni 11:15  KEEPERS EN SPELERS GEZOCHT!meer »

93x gelezen

Jeugdfonds Sport & Cultuur

1 juni 11:15  Te weinig geld om de contributie te betalen? Heb of ken je een kind dat (weer) graag bij ons op de club wil komen sporten, maar is de contributie een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds betaalt de contributie en de benodigde spullen als je tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Als je een uitkering hebt, zzp'er bent met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt: het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan je helpen!meer »

Kerstgroet voorzitter

23 december 20:00  Beste Forza Almere leden, Ik wens iedereen die onze club een warm hart toedraagt een gezond en sportief 2021. Het is een heftig jaar geweest i.v.m. de COVID-19 Binnen onze Club is iedereen op een of andere manier geraakt door het coronavirus. Niet alleen de kracht van de vereniging werd getest, maar ook die van jullie als mens, als sporter, als werknemer of ondernemer.meer »

50x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!