Nieuws

Nieuws

Ajax Kids Tour bij Forza Almere

5 oktober 20:00  Op maandag 18 oktober 2021 komt de Ajax Kids Tour naar Forza in Almere! Ben jij helemaal gek van Ajax of heb je gewoon zin om lekker te voetballen? Schrijf je dan in voor de Ajax Kids Tour! Tijdens deze fantastische Ajaxdag ga je leuke voetbalspelletjes doen, doe je mee met een Ajaxquiz en maak je kennis met niemand minder dan mascotte Lucky!meer »

56x gelezen

Spaar mee voor voetbalclub Forza Almere!!!

26 augustus 18:45  Doe je boodschappen vanaf 5 september bij de Plus van Ommen op het Wim Kanplein in Muziekwijk en schenk je voucher aan Forza Almere. Via de flyer kun je terugvinden hoe je de sponsorpunten kunt schenken aan Forza Almere. De punten kun je ook afgeven in de kantine bij Jolanda. Zij is woensdag-, donderdag avond en in het weekend aanwezig. Wij gaan van het gedoneerde geld ballen en andere spel attributen kopen. Doen jullie, allemaal mee.??? Vraag ook aan je vrienden, familie en kennissen of zij mee gaan sparen vanaf 5 sept. Voor Forza Almere.meer »

88x gelezen

FORZA ACADEMY

2 juli 20:15  In onderstaande flyer kunt u het volledige aanbod zien. Tegen een kleine extra betaling kan uw kind een half jaar extra individuele training krijgen op de woensdagen. De juiste tijden kunt u in het trainingsschema vinden. Op Woensdagen traint de jeugd dus alleen wanneer u uw kind heeft aangemeld voor de Forza Academy. Uitgezonderd de Mini's.meer »

181x gelezen

Forza Almere versterkt zich met ex-profvoetballers

29 mei 9:30  Ondanks het Corona-voetbaljaar heeft Darl Douglas (Ex. Ajax, Utrecht) als technisch manager niet stil gezeten. Forza Almere heeft zich namelijk weten te versterken met Vural Karabulut en Kiran Bechan. Dit om nog meer voetbalervaring en kennis binnen Forza Almere te krijgen.meer »

343x gelezen

Clubkoorts Forza Almere

20 maart 9:30  Vloeken en tieren op het veld? Amateurvoetbalclub Forza Almere tolereert dat niet. Bij de eerste keer krijg je geel. De tweede keer kun je je spullen pakken en is het: ‘arrivederci’.meer »

274x gelezen

JO12 Selectieteams trainen door

7 februari 10:30  De JO12 Selectieteams van Forza Almere trainen de afgelopen periode vollebak door, net als vele andere teams. Wekelijks wordt er hard getraind aan conditie, techniek en het positiespel. Dit zijn twee zeer getalenteerde teams die al volop bezig zijn met de hervatting van de competitie maar ook alvast voor volgend jaar. Er trainen al enkele gastspelers mee voor volgend jaar, dan gaan de teams van 8vs8 naar 11vs11 op heel veld. Beide teams worden door zeer fanatieke trainers getraind die het maximale eruit willen halen, zonder het spelplezier te verliezen. Wilt uw zoon een keer meetrainen en bekijken of hij volgend jaar kan aansluiten in de JO13 selectie? Dat kan natuurlijk altijd, zij trainen op maandag en woensdag. Neem dan contact op met de club via ledenadministratie@forza-almere.nl. meer »

293x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!