Nieuws

Nieuws

Algemene Ledenvergadering Vrijdag 18 November

22 augustus 0:45  Vrijdag 18 November is om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering. De vergadering wordt gehouden in de kantine.

86x gelezen

Kantine wordt opgeknapt

28 februari 11:15  De kantine begint langzamerhand een ander aanzicht te krijgen. Afgelopen zaterdag kwamen er al hele positieve reacties binnen over de eerste veranderingen die hebben plaatsgevonden. De TV doet het weer, de kantine is telefonisch weer bereikbaar en de komende periode zullen er nog meer aanpassingen gaan plaatsvinden. Zo zullen de bekers die in het verleden gewonnen zijn weer een plaats in de kantine gaan krijgen. Kijk op de foto voor de eerste veranderingen.

80x gelezen

Kerstgroet voorzitter

23 december 23:30  Beste Forza Almere leden, Ik wens iedereen die onze club een warm hart toedraagt een gezond en sportief 2021. Het is een heftig jaar geweest i.v.m. de COVID-19 Binnen onze Club is iedereen op een of andere manier geraakt door het coronavirus. Niet alleen de kracht van de vereniging werd getest, maar ook die van jullie als mens, als sporter, als werknemer of ondernemer.meer »

284x gelezen

Nieuwe website

7 oktober 10:30  Forza Almere heeft een nieuwe website! Op de website is automatisch een koppeling met de KNVB, waardoor ook de wedstrijden, programma en uitslagen op de website beschikbaar is. We willen de komende periode de website nog meer gaan uitbreiden.meer »

284x gelezen

Erkend leerbedrijf

9 januari 17:30  Erkend leerbedrijf is een titel om trots op te zijn. Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven.meer »

174x gelezen

Verboden te parkeren

16 december 17:30  Beste Leden, Op deze plek worden regelmatig auto's geparkeerd dit mag NIET!! Afgelopen week is Handhaving bij Forza binnen geweest om te waarschuwen dat op deze plek niet meer geparkeerd mag worden, het is uitsluitend voor laden en lossen. Hopend hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Het bestuurmeer »

218x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!